Marlene zilver in districtsfinale

districts 2015 009Op zaterdag 30 mei 2015 assisteerden wij het districtskampioenschap. Er zijn in Nederland 5 turndistricten en DOS Amsterdam hoort bij KNGU district Mid-West. De finale divisie 4 en 5 van dit district vond plaats in Amsterdam bij Turnace. DOS Amsterdam was gevraagd om op die dag de organisatie op zich te nemen. Gelukkig waren een hoop lieve ouders en kinderen bereid om mee te helpen, waardoor het een geslaagde dag werd. We hebben dan ook een bedankmailtje gekregen van het regiobestuur.

In de eerste ronde moesten ook onze meisjes Kyarah, Tonia en Marlene turnen. Alledrie de districtsfinale halen, dat alleen al is heel goed! De meisjes hadden er veel zin, alleen Kyarah had griepverschijnselen en Tonia had de dag er voor een piepjes test gedaan waardoor ze veel spierpijn had en houten benen. Gelukkig was Marlene fit.
Op sprong bleek al snel dat het niveau dicht bij elkaar zat, Marlene daarentegen sprong echt een geweldige sprong en werd daar ook dik voor beloond. Achteraf bleek het ook het hoogste cijfer te zijn van de wedstrijdronde.
Op brug gingen de meisjes ook best lekker, alledrie goede elementen geturnd maar ook hier zat Marlene weer een stukje hoger met haar score.
Bij balk vond ik de dames pas echt knap, ze bleven alle 3 op de balk en turnde een mooie oefening. Vloer vinden ze altijd wel leuk, alleen vindt Marlene het nog een beetje onwennig om een hele zelfgemaakte oefening te laten zien, maar ook dat ging goed en ze werd beloond met een hoog cijfer.
De uitslag is als volgt: Marlene een tweede plaats en Tonia en Kyarah in het midden. Er deden 36 meisjes mee dus we mogen echt trots zijn op de dames.
Op naar het volgende seizoen!

liefs van de trainers

districts 2015 001 districts 2015 011

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.