Zilver en 3 keer brons

3 februari 2013Zondag 3 februari 2013 was de tweede wedstrijd van dit seizoen voor de Pre Instap en de eerste voorronde van de 6de divisie. Bij de Pre Instappers gingen Jasmijn, Loeske, Bebel, Amalia, Puck, Comfort, Tazia en Shirah naar deze wedstrijd. Bij de 6de divisie waren dat Ivy, Puck en Esra. Ook Mika deed vandaag nog haar tweede voorronde 6de divisie.

3 februari_4Het zou een lange dag worden: 4 rondes turnen achter elkaar. In de eerste wedstrijdronde hebben Mandy en ik (Willy) het jureren op ons genomen bij vloer Pre Instap, maar onze meisjes zaten daar niet bij. Zij kwamen pas in ronde 2 aan de beurt.

3 februari_5We waren verdeeld over 2 toestellen omdat we te veel kinderen hadden voor 1 groep. Mandy begon met haar meisjes op brug en ik op balk. Het ging best goed, jammer genoeg nog hier en daar een val van balk, wat eigenlijk niet meer nodig is, maar ja, ga er maar aan staan, het is toch altijd spannend! Op de overige toestellen waren onze meisjes heel erg goed. Het was heel spannend omdat de scores heel dicht bij elkaar zaten: wij zelf hadden geen idee welke kant het op zou gaan.

3 februari_3

Sommige van onze meisjes waren nog beter dan in de les; echte wedstrijdmeisjes hebben wij! Esra zat met Kirsten in de andere baan en behalve een val van balk met de koprol ging ze best goed zo voor de eerste keer.

De uitslag:
3 februari_2Comfort zilver, Puck brons, Tazia brons en Loeske ook brons: gefeliciteerd meisjes. Verder kwamen de andere dames er op een kleine afstand meteen achter aan: Shirah 6de, Bebel 7de, Amalia 8ste, Jasmijn 10de en Esra 11de. In alle groepen tezamen deden 27 kinderen mee, dus wij mogen heel trots zijn dat ze allemaal zo hoog geëindigd zijn. Meisjes, wij zijn weer heel trots op jullie en gaan lekker verder trainen voor de volgende ronde.

Kirsten, Mandy en Willy

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.