Danielle

Danielle geeft les op de dinsdag in Zuid van 15:30-17:30 aan de peuters en kleuters en op donderdag in Zuid van 16:30 tot 20:00.

Danielle werkt sinds september 2017 als trainster bij DOS Amsterdam. Ze heeft zelf van haar 6e tot haar 17e geturnd, waarna ze vanaf haar 14e in het trainerswereldje terecht kwam. Danielle komt oorspronkelijk uit Brabant en geeft n de weekenden les bij turnvereniging GV Martinus. Voor haar studie woont ze nu in Amsterdam en zo is ze bij DS terecht gekomen.

“Vanaf kleins af aan was ik al verliefd op de turnsport en met die passie ben ik ook begonnen met het lesgeven van kleuters en recreatiemeiden. Hierin kon ik door middel van allerlei verschillende oefeningen, materialen en mogelijkheden kinderen kennis laten maken met wat turnen inhoudt en hoe goed dit voor de ontwikkeling van je basis motoriek is. Ik start meestal mijn lessen met een klein spelletje, waarna er in kleine groepjes specifiek aan oefeningen worden gewerkt, waar ik de les altijd afsluit met een beloningsvorm voor het harde werken.” Voor Danielle is het belangrijkste om kinderen plezier te laten hebben in datgene ze doen. Ook vindt ze het leuk om successen te vieren, hoe groot of klein die ook mogen zijn.


dinsdag

donderdag

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.