Supergezellige DOS-wedstrijd

Veel kinderen, hun ouders en zelfs grootouders waren zondag 1 juli 2012 aanwezig bij de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van DOS Amsterdam. In de Wethouder Verheijhal in Oost kregen alle DOS-kinderen de kans te laten zien wat ze geleerd hadden in het afgelopen jaar: jongens, meisjes: ze gingen ervoor!

Na een feestelijk opmars werden de spieren opgewarmd en gerekt en gestrekt. Daarna gingen de kinderen in groepjes met hun trainer naar het eerste toestel. Spanning was van de gezichtjes af te lezen, maar met steun van de trainers en natuurlijk elkaar ging het elke keer weer helemaal prima!

De meisjes gaven de aanwezigen een idee van wat zij op de vloer, de ongelijke brug, de evenwichtsbalk en qua sprong konden. De jongens toonden hun kunsten aan de ringen, de gelijke brug, de vloer en qua sprong. Sportieve en ontroerende taferelen waren te zien, van piepjonge stoere jongens aan de ringen tot elegante vloeroefeningen van de meisjes.

Met dank aan ouders, vrijwilligers, trainers en het bestuur: iedereen droeg een steentje bij aan de gezelligheid en de blije gezichten van de kinderen. Voor elk kind was er een glimmende medaille! Zie hier een mooie serie foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.