Nederlands Kampioenschap

Op zaterdag  14 juni was het eigenlijk zover, Het Nederlands Kampioenschap instap N2 .
Ze hadden er erg veel zin, het is al een hele grote prestatie dat zij zich beide geplaats hadden voor deze finale.
Beide gingen er 110% tegen aan.
Op het rek ging het beter dan ooit en beide haalde een heel hoog cijfer. als 2de toestel naar balk, eerst Puck die kreeg een 13.60 goede score dus, comfort liet ook een mooie oefening zien en werd beloond met een 14.45.
3de toestel was vloer, Comfort was hier een beetje wiebelig, en had hier en daar een stapje, score 13.20  Puck had een prachtige oefening en kreeg 13.90. Het  was best spannend. Op sprong deden beide het goed en kregen ook een mooi cijfer.
de 36 meisjes die deze finale gehaald hadden waren allemaal erg goed en was de uitslag dan ook spannend.
Uit eindelijk is COMFORT 6de geworden en PUCK 7de.   Beide meisjes bij de eerste 10 van NEDERLAND. Wij als team zijn super trots op hun en hopen dat ze er van genoten hebben.

Op zondag 15 juni mocht Comfort ook nog uitkomen op balk en vloer in de toestel finale waar de beste 10 meisjes van NEDERLAND tegen elkaar gaan strijden.
Als eerst was vloer aan de beurt, daar waar het gisteren niet echt heel goed ging was Comfort er zeker op gebrand om het vandaag beter te doen, na nog wat kleine tips mocht ze als laatste van de 10 haar oefening laten zien.
Het ging inderdaad een stuk beter dan gisteren ze liep te stralen.
De jury leden waren ook onder de indruk Comfort werd beloond met een 14.133 wat genoeg was om NEDERLANDS KAMPIOEN  OP VLOER te worden.

Comfort was erg emotioneel en blij dat het dan ook nu wel gelukt was. Meteen na de prijsuitreiking moest zij haar balk oefening laten zien, jammer genoeg was ze nog niet rustig genoeg om het zonder wiebels te laten zien, een paar kleine wiebels bracht haar op een 5 de plaats, natuurlijk helemaal niet slecht.

Comfort en Puck wij hebben van jullie genoten, en bij deze wil ik iedereen bedanken die zo lief zijn geweest om deze 2 kanjers te komen aanmoedigen. Iedereen heel erg bedankt.

liefs Mandy en Willy

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.