Lola is districtkampioen

Eva Stevenhagen heeft afgelopen weekend zaterdag 17 april geturnd op de NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN N4 in WAALWIJK. Eva is na een hele goede wedstrijd 22 ste geworden. Ze mag heel tevreden zijn want ze heeft echt super haar best gedaan. De 22ste van Nederland houdt in dat je er minstens een paar 100 achter je gelaten hebt. Een dag later werd Eva ook nog zesde in de sprong finale. Eva van harte gefeliciteerd namens ons allemaal!

Op dezelfde dag vond ook de Districtskampioenschap plaats voor de 4de divisie D1 in BEVERWIJK. De meisjes Emma, Lola, Fay, Elisabeth, Loeske, Marlene, Kyarah en Tonia hadden deze finale plaats behaald en gingen met goede moed aan de slag. Eerst was Loeske aan de beurt. In ronde 1 zij turnde een fijne wedstrijd maar had even niet veel extra,s in huis. Zij eindigde op een 15de plaats. Emma moest gelijk met Lola Fay en Elisabeth. Deze meisjes deden het heel erg goed. Emma was met geluk in de finale gekomen en ze heeft er een hele mooie wedstrijd van gemaakt. Helaas waren de tegenstanders net iets sterker.

Bij de groep van Fay, Lola en Elisabeth was het heel spannend, na 2 rondes stonden Fay en Lola 1 en 2, maar ze moesten nog naar balk. Helaas was Fay de zenuwen niet de baas en viel ze al tijdens de opsprong, daarna zette ze wel een mooie oefening neer. Lola ging wel heel erg goed en bleef op de balk en kreeg een hoge score. Elisabeth ging ook best en goed. Uiteindelijk is Lola KAMPIOEN geworden en Elisabeht heeft brons gewonnen. Fay was door haar val van balk een paar plaatsjes gedaald.

Daarna waren Marlene en Tonia aan de beurt ook deze 2 meisjes hebben een goede strijd geleverd. Marlene begon meteen met een hele hoge brug score, en Tonia juist weer op balk. Beide op vloer, en ook Marlene op sprong. Marelene is beloond met een bronzen medaille, haar 1ste, en Tonia is 8 ste geworden van de 36, dat is echt heel goed. Na al een lange dag moest in de laatste ronde Kyarah nog. Kyarah turnde een goede wedstrijd maar de juryleden hadden er echt geen zin meer in, wat wij goed vonden werd slecht beloond, wat slecht was werd goed beloond en ga zo maar door. Aan Kyarah heeft het niet gelegen, zij is op een nette 10 de plaats terecht gekomen.

Meisjes wij zijn ernorm trots op jullie, jullie hebben alle finales gehaald die je maar halen konden. Dit was een goede afsluiting van een enorm druk wedstrijd seizoen.

Liefs van alle trainers van DOS Amsterdam

mandy en emma

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

COR_5984

COR_5987

GetAttachment[1]

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.