OPZEGGEN

Het lidmaatschap kan uitsluitend per mail worden opgezegd, per half jaar. Het sportseizoen bestaat uit 2 termijnen:

Termijn 1 loopt van medio september t/m januari
Termijn 2 loopt van februari t/m juni

Opzegtermijn

Opzegging die geldt voor deel 1 moet uiterlijk vóór 31 mei bij de ledenadministratie binnen zijn. Opzegging die geldt voor deel 2 moet uiterlijk vóór 31 december bij de ledenadministratie binnen zijn.

Kijk voordat u in de mail klimt eerst eens op deze pagina met de meest gestelde vragen. Vaak heeft u zo veel sneller antwoord op uw vraag!

Opzegging kan alleen door het opzegformulier in te vullen. Heel nadrukkelijk zij vermeld dat het opzeggen bij een trainer, op welke manier dan ook, niet geldig is. Het lidmaatschap stopt dus niet bij het einde van het seizoen!

Klik hier om op te zeggen >

Als niet vóór de genoemde data wordt opgezegd, moet de halfjaarcontributie van het lopende seizoensdeel worden betaald. Uiteraard kan uw kind dan  mee blijven doen aan de les tot het eind van het betreffende seizoensdeel.

Ook als uw kind bij blessures en/of ziekte niet kan deelnamen aan de les kunnen wij geen restitutie verlenen, de huur en de salarissen moeten immers gewoon worden betaald en wij houden een plaatsje voor je kind vrij!

Op bovenstaand worden GEEN uitzonderingen gemaakt!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.