KLEDING

Bij DOS Amsterdam gelden de volgende kledingregels:

1. Kleutergym

De jonge kinderen mogen bij de kleutergym elk goed zittend sportpakje, turnpakje of balletpakje aanhebben. De voorkeur gaat uit naar een pakje dat uit één stuk bestaat. Voor jongens geldt dat niet, zij kunnen een sportbroek met t-shirt dragen. Hoe minder wijd en slobberig de kleding is, hoe beter. Er wordt op blote voeten gegymd.

2. Toestelturnen meisjes

armen-strekken

Tijdens de lessen van recreatief toestelturnen dragen de meisjes een DOS tenue. Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe serie turnpakjes. Zodra er iets over bekend is, laten wij dat hier weten.

3. Toestelturnen jongens

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tijdens de lessen en bij wedstrijden van recreatief toestelturnen dragen de jongens een DOS tenue. Dat bestaat uit:

  • een lichtblauwe singlet (model COR). De singlet kost DOS-leden € 27,50. Het singlet is per mail te bestellen bij: Harmke Nauta Zuidersma, mail: twirlturn@knid.nl, telefoon 06-21376363.
  • een donkerblauw turnshort (model B51), aan te schaffen bij TT-Gymnastics. Kosten:€ 12 of € 13. Sommige maten turnshorts zijn ‘uitverkocht’, maar TT-Gymnastic produceert ze wel als er een bestelling wordt geplaatst.

4. Wedstrijdturnen meisjes

DOS wedstrijd turnpakje

Bij de lessen dragen de meisjes een eigen turnpakje, eventueel met bijpassend broekje.
Bij de wedstrijden dragen de meisjes een DOS wedstrijdpak afkomstig van Harmke Nauta Zuidersma, mail: twirlturn@knid.nl, telefoon 06-21376363.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.