HUISREGELS

Om maximaal plezier te kunnen hebben van het gymmen en turnen, gelden de volgende DOS huisregels:

• Ouders verlaten de sportzaal zodra de les begint. Dit komt de concentratie van de kinderen én van de trainer ten goede. Zodra de les is afgelopen kunt u uw kind ophalen. Alleen bij kleutergym is het mogelijk om de eerste keer – als u dat nodig vindt – de eerste 5 minuten in de zaal aanwezig te zijn. Ook broertjes, zusjes, vriendjes, familieleden en andere bezoekers moeten de sportzaal verlaten zodra de les begint.

• Sieraden dragen tijdens de sport is verboden en kan zelfs tot gevaarlijke situatie leiden. Wilt u zorgen dat uw kind geen armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en enkelbandjes draagt?

• Losse haardracht is absoluut ongewenst. Lang los haar kan voor de ogen komen, waardoor uw kind geen goede inschatting kan maken van diepte, hoogte en snelheid. Wilt u zorgen dat uw kind altijd de (lange) haren in een vlecht of staart heeft? Jongens met (half)lang
haar dragen een haarband.

• Eten en drinken in de sportzaal is niet toegestaan. Natuurlijk kan uw kind in een tas in de kleedkamer wel iets te drinken bij zich hebben.

De training van wedstrijdturnen duurt 3 uur. Het is daarom nodig dat uw kind in een tas in de kleedkamer een ruime hoeveelheid drinken en iets te eten bij zich heeft.

• Turnen en gymmen geschiedt op blote voeten. Mocht u daar bezwaar tegen hebben, bespreek dat dan met de trainer.

• Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in de gymzaal.

Als u vragen heeft voor de trainer, dan kunt u deze het best ruimvóór of na afloop van de les stellen.

Mededelingen zullen wij zoveel mogelijk per mail aan u versturen. Zorgt u ervoor dat uw recente e-mailadres bij de ledenadministratie bekend is?

Het is altijd noodzakelijk dat wij u telefonisch kunnen bereiken mocht dat tijdens de les nodig zijn. Wilt u ervoor zorgen dat uw (recente) mobiele telefoonnummer bij de trainer en de ledenadministratie bekend is?

Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Betrokken ouders en ex-turners kunnen een waardevolle rol spelen door een organisatorische taak op zich te nemen. Wilt u zo nu en dan helpen?
Of op regelmatige basis? Kijk dan op vrijwilligers gezocht.