AANMELDEN

Wilt uw kind gymmen, turnen of freerunnen bij DOS Amsterdam? Hier staat hoe dat gaat:

  1. Meld uw kind aan via de knop hier boven. U geeft aan of u naar de proefles wilt of dat u direct (betalend) lid wilt worden; u krijgt een ontvangstbevestiging per mail.
  2. Twee keer per jaar kan er worden gestart: in september en in februari. Tussendoor instromen is niet mogelijk.
  3. Het lidmaatschap duurt totdat schriftelijk wordt opgezegd (via het opzegformulier) met in achtneming van de opzegtermijn. Het lidmaatschap stopt dus NIET automatisch aan het einde van het seizoen.
  4. Wachtlijsten: sommige lessen kennen wachtlijsten. Wachttijden variëren van een half jaar tot anderhalf jaar (lees artikel). De aanmelddatum is bepalend voor de positie op wachtlijst. Zodra er plek is krijgt u daarover bericht.
  5. Is er ruimte op de les dan geeft u aan wanneer u aan de proefles gaat deelnemen. De trainer wordt dan automatisch geïnformeerd.
  6. Uw kind volgt de proefles en u bespreekt aan het einde van de les met de trainer of uw kind doorgaat. Er is slechts 1 proefles mogelijk.
  7. Binnen 5 dagen na de proefles dient het u terug te gaan naar het ingevulde formulier via de link die in de email van de proefles vermeld staat. U geeft nu aan of u betalend lid wilt worden of dat u stopt en geen lid wordt. Als wij binnen 5 dagen geen reactie van u ontvangen, dan vervalt de mogelijkheid op instroming in de les.
  8. Als u deelneemt aan de lessen bij GV DOS Amsterdam, dan stemt u in met de huisregels van de vereniging.

Kijk voordat u in de mail klimt eerst eens op deze pagina met de meest gestelde vragen. Vaak heeft u zo veel sneller antwoord op uw vraag!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.