Ledenvergadering en start seizoen

We informeren u over de nieuwe contributie tarieven van GV DOS Amsterdam voor het sportseizoen 2018/2019.

Het afgelopen jaar heeft een vaste groep van vrijwilligers enorm hard gewerkt aan verdere professionalisering van de vereniging. Om (potentiële) leden nog betere service en kwaliteit te bieden in de toekomst heeft het bestuur van GV DOS besloten vanaf het seizoen 2018/2019 de gehele administratie uit te besteden. Ook willen we de veiligheid van de kinderen waarborgen, en zorgen dat er op iedere les minimaal 2 begeleiders staan.
Deze twee wijzigingen brengen extra kosten met zich mee, waaruit voortvloeit dat de tarieven voor het nieuwe seizoen moeten worden verhoogd. Ook is er recent een verhoging van de bondscontributie van de KNGU geweest.

Verdere toelichting op onze plannen zullen wij doen op de Algemene Leden Vergadering op woensdag 5 september 2018. Deze vindt plaats in de gymzaal op de Willem Witsenstraat om 20.00 uur.
U bent van harte welkom, ook wanneer u ideeën heeft of om u zelf als vrijwilliger wil aanbieden. Want vrijwilligers zijn hard nodig om de club draaiende te houden!

Start lessen na zomervakantie
De lessen voor de recreatie zullen starten in de week van 10 september 2018. De wedstrijd selectie begint een week eerder, in de week van 3 september 2018.

Graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Hartelijke groet,
het bestuur van GV DOS Amsterdam

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.