FREE RUNNING

Op jonge leeftijd starten met free running is top! De sportzaal is de perfecte plek ervoor. Er zijn volop materialen in de sportzaal aanwezig om free running indoors uitdagend te maken. Springkasten, rechtopstaande matten, bok, muren, touwen en klimrekken, hangstokken, etc. Dat, gecombineerd met zachte plofmatten maken de sportzaal tot de allerbeste plek om veilig te oefenen.

Wat is Free Running?
Free Running is zo creatief mogelijk van punt A naar punt B komen. Daarbij trotseer je obstakels op allerlei manieren. Jezelf van A naar B verplaatsen kan door te springen, klimmen, balanceren, zwaaien en hangen. En vergeet de spectaculaire tricks niet!

De obstakels zijn alledaagse dingen als muurtjes, hekken, trappen, buizen, banken en palen. Alles waar over gesprongen, geklauterd en gerend kan worden, is onderdeel van een Free Running parcours. De trucs en tricks maken het plaatje compleet. Free Running is een ongekend populaire urban street activiteit.

Indoors trainen
In een sportzaal trainen voor Free Running is perfect voor beginners en voor gevorderden die nieuwe tricks willen leren. Een ervaren trainer van DOS Amsterdam geeft een afwisselende les die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.