foto’s koppelwedstrijd

Zaterdag 20 april was de jaarlijkse DOS Koppel Wedstrijd. Turnsters van verschillende leeftijden en niveaus werden aan elkaar gekoppeld en scores werden bij elkaar opgeteld. Iedereen turnde haar eigen oefeningen, aangevuld met nieuwe elementen waarbij al dan niet geholpen werd.

Tijdens de wedstrijd was er een speciaal moment. Op 24 februari is Tazía Koning op 13-jarige leeftijd overleden. Tazía turnde al vanaf haar 5e bij DOS. De eerste trainingen en de eerste wedstrijden na haar afscheid waren moeilijk voor zowel de turnsters als de trainsters. Op initiatief van Tazia’s ouders en zusje is de “Tazía Koning bokaal” geïntroduceerd, welke aan het eind van het seizoen zal worden uitgereikt t.b.v. volharding-met-een-glimlach.

In totaal deden 50 turnsters mee van pre-pre-instap (6jr) tot senior (15+). Zo kon iedereen van elkaar leren en genieten. Vrienden en familie waren erbij om te kijken en aan te moedigen. Een flink aantal trainsters, ouders en oud-turnsters hielp met de organisatie. Na afloop was er uiteraard voor iedereen een medaille.

Ook dit jaar werden er weer foto’s gemaakt door Debby Heilker-Lamerigts. Foto’s van deze wedstrijd zijn te vinden in ons DOS fotoboek

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.