Jongensfinale Amsterdam

Zondag 13 april was het zover: de Amsterdamse finale voor de meisjes en de jongens op hun niveau. Trainer Cor had 11 jongens in de finale,  in de ochtend was het de beurt aan Julian, Tobias en Will. Die deden het heel goed en haalde alle 3 een medaille, Will goud, Tobias zilver en Julian brons. Ook Kieckx, Willem en Jonas moesten in deze ronde turnen, maar helaas ging het niet helemaal goed en daar komt bij dat ze meer tegenstanders hadden dan de andere groepen.

In ronde 2 was het aan de beurt aan onze jongste turner Noah. Hij was de eerste wedstrijd vierde geworden en mocht mee doen aan de finale, Noah deed het dit keer zo netjes dat hij beloond is met de Gouden medaille.

In ronde 3 zaten onze jongens op 5 toestellen tegelijk, dus dat werd aanpoten. Gelukkig kregen we hulp van Moritz, de vader van Tobias, die ons ook tijdens de trainingen vaak helpt.

Jasper haalde de 2de plaats,  Finn de 1ste plaats, Tom de 2de en  ook was er een bronzen  medaille voor Elliot. Helaas vielen Simon, Florian en Tenko niet in de medailles, maar ze hebben het wel heel goed gedaan.

Jongens jullie hebben er hard voor gewerkt en wij hopen dat jullie het leuk gevonden hebben om mee te doen en we gaan weer lekker verder trainen om nog beter te worden.

Groet Cor en WillyOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.