Finale 5e divisie: weer kampioen!

Het geluk kan maar niet op, weer een kampioen! Zaterdag 16 juni 2012 was het zover, de grote finale voor Manik en Luna. Beide dames komen uit in de 5e divisie, Manik bij de instappers en Luna bij de pupillen 1.

Manik moest als eerste om 9.00 ’s morgens in Amersfoort. We hadden het deze week nog allemaal doorgenomen en Manik was erop gebrand en hoopte dat ze ging winnen.
En wat ze in haar hoofd had, heeft ze ook waargemaakt: ze heeft de districtsfinale instappers 5de divisie afgesloten met de titel KAMPIOEN. Manik ging op alle toestellen supergoed, soms nog beter dan dat ik ooit in de les gezien had. Manik van harte gefeliciteerd!

Luna was om 13.00 aan de beurt en was met de trein gekomen. Dat was nog een hele onderneming, je weet namelijk nooit of ze op tijd rijden. Luna had het wat zwaarder; in haar categorie er zaten echt hele goede meisjes. Luna begon op de brug, dat ging heel goed, ze had mooie zwaaien en een prima oefening aan de lage ligger.
Het tweede onderdeel was balk, daar was Luna toch wel wat gespannen voor, omdat op het laatste moment de koprol niet meer echt wilde lukken, ze viel er dan ook 1 keer af, jammer, maar ze ging door! Vloer en sprong gingen goed.
Luna is 15e geworden van de 36 meisje die in deze finale turnden. Dit na heel veel meisjes te hebben uitgeschakeld in de eerder wedstrijden. Luna ik vind het een prestatie om trots op te zijn!

Liefs Willy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.