Een regen aan medailles

27 januari 2013Op zondag 27 januari 2013 zijn we ‘s morgens vroeg vertrokken naar Turn Ace Gymnastics om daar onze tweede voorronde van de 4de en 5de divisie van het seizoen te turnen. Zoals altijd was dat weer reuze spannend, want iedereen wil zich natuurlijk plaatsen voor de vervolg rondes!

In de ochtend moesten de Instappers Bella en Emma turnen en de Pupillen 2 Kyarah, Nora en Sharon. Alle 5 turnden ze een goede wedstrijd met weinig foutjes. Het niveau wordt steeds hoger, maar onze meiden haalde alles uit de kast en wonnen dan ook alle 5 een medaille:
– Bella en Kyarah: goud.
– Nora en Emma: zilver.
– Sharon: brons.

Van harte gefeliciteerd meisjes!

In de middag moesten er meer meisjes turnen in verschillende categorieën.
Pupillen 1, 4de divisie: Hassé, Lola, Sascha en Manik.
Pupillen 2, 5de divisie: Hannah en Tonia.
In de andere baan kwam Roxanne uit bij Junior 5de divisie en Noa Swaan bij Jeugd 5de divisie en Noa Heertje bij Junior 4de divisie.

Deze wedstrijd ging ook best goed, niet iedereen was fit, Noa Heertje was helaas veel ziek geweest. Noa Swaan heeft vrijdag een pijnlijke val van de balk gemaakt en was daarom een beetje bang geworden voor balk. Maar iedereen deed het goed! Helaas viel er af en toe iemand van de balk af, niks ernstig maar het kost toch punten.

De uitslag viel niet tegen:
– Hannah en Manik: goud.
– Lola: zilver.
– Hassé: brons.
– Noa Heertje 4de, Roxanne 6de en Tonia en Sascha 8ste.
Allemaal bij de eerste 10, dat is toch iets om trots op te zijn! Binnenkort zullen we via het rayon Amsterdam horen wie er door zijn naar de volgende ronde. Wij als leiding van de wedstrijdafdeling zijn trots op onze meisjes die toch elke wedstrijd er het beste van maken!

Hier nog enkele foto’s.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.