7 turnsters naar de regiofinale

Zondag 11 maart 2012, Voorwedstrijd 6e divisie en lagere divisies

We hebben net weer een wedstrijd achter de rug, ging super goed. Er deden van DOS Amsterdam 7 kinderen mee, we namen 5 medailles in ontvangst en alle zeven zijn door naar de regiofinale op 14 maart in Hoorn. Hier enkele trotse turnsters op de foto en de uitslag:

Instap 4de divisie
– Goud: Elisabeth Evelein
– Zilver: Hasse Drewes
– Brons: Lola Karimova

Jeugd 4de divisie
– Noa Heertje: geen medaille maar wel door naar de finale

Pupillen 1
– Zilver: Melanie Meijer
– Brons: Nora Damianova
– en Kyarah Vriese: geen medaille maar ook door naar de finale

Als we nu nog even zo doortrainen en een paar details nog extra hard trainen, dan zie ik er nu alweer naar uit om met jullie de volgende wedstrijd te turnen!

Ons verslag van de wedstrijd op 11 maart
De voorjaarsvakantie zit er al op, dus zondag 11 maart was het weer zover. Nora, Melanie en Kyara hadden een wedstrijd. Na de terugkomst van een heerlijke wintersport hadden de dames na de vakantie nog skibenen en liep de training niet helemaal volgens verwachting.
Na een geweldige oefening van Nora (13.05 punten) op de balk hebben Kyara (9.60 punten) en Melanie (10.65 punten) jammer genoeg een paar puntjes laten liggen. Gelukkig hebben de meiden op vloer een prachtige oefening neergezet met een score van 13.40 voor Melanie, 13.35 voor Nora en 13.00 voor Kyara.
Bij sprong ging het zoals elke wedstrijd weer super. Met maar een verschil van een paar tienden zaten ze heel dicht bij elkaar: Melanie (13.60), Kyara (13.50) en Nora (13.40).
Als laatste hadden de dames brug. Na 2 mooie oefeningen van Kyara en Melanie met beide 14.35 punten was Nora er helemaal klaar voor om een superoefening neer te zetten, die op dat moment een podium plek had. Doordat Nora erg lang moest wachten op de jury, was ze wat uit haar concentratie geraakt waardoor Nora was gevallen met ophurken. Gelukkig kreeg ze nog een mooie score van 12.00 punten.
Tijdens de prijsuitreiking was het heel spannend. Met een geweldig resultaat is Melanie 2e geworden, Nora 3e en Kyara 13e. Alle 3 zijn ze door naar de volgende ronde.

We zijn trots op jullie. Gefeliciteerd!

Willy, Kirsten, Mireille en Mandy

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.