Bronzen medaille voor Manik

Zaterdag 12 mei was de regiofinale 5de divisie in Beverwijk. De meisjes Amaya, Manik, Sharon en Luna hadden zich voor deze finale geplaatst. Helaas was Sharon nog op vakantie waardoor ze niet mee kon doen en haar plaats moet afstaan.

In de ochtend waren Manik en Amaya aan de beurt bij de instappers. Amaya heeft te kampen gehad met een blessure waardoor het trainen de afgelopen week niet zo goed ging, de wedstrijd ging ook niet zo goed als normaal helaas. Manik’s wedstrijd ging heel erg goed, zelfs nog beter als in de training. Zij is dan ook beloond met een bronzen medaille voor haar 3de plaats. Manik: gefeliciteerd en op naar de districtsfinale op 16 juni in Hooglanderveen!

In de 2de wedstrijd moest Luna uitkomen bij pupillen 1, dit keer in haar eentje omdat Sharon er niet was. Luna turnde een stabiele wedstrijd, viel niet van de balk en deed een keurige brugoefening met een hoge score van 14.05. De 36 meisjes die in deze ronde uitkwamen turnde eigenlijk allemaal erg netjes, dus het was erg spannend! Luna is op de 8ste plaatst geëindigd, heel prima dus, en is ook door naar de districtsfinale in Hooglanderveen op 16 juni.

Meisjes, gefeliciteerd met jullie behaalde plaatst! Lekker doorgaan met trainen, jullie zijn geweldig. Hier nog wat leuke foto’s.

liefs Willy Pasman

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.