Haagse Donar Cup

Afgelopen weekend deden 19 DOS turnsters mee aan de Haagse Donar Cup. Het waren twee lange, maar succesvolle dagen. Het leuke van toestelwedstrijden is dat je per toestel en/of meerkamp kan meedingen. Er werd prachtig geturnd en er mochten maar liefst 24 medailles en 3 bekers mee terug naar Amsterdam….

meer

Jeugd2 district

Dit seizoen turnden maar liefst vijf DOS meiden in de categorie jeugd.2/div.4/supl.F. Vanuit de voorrondes stroomden slechts 5 turnsters door naar het regiokampioenschap. Die vijf plekjes gingen naar deze vijf DOS meiden. Ook wisten ze het districtskampioenschap van vandaag te halen. We zijn trots hoe ze samen trainen, samen hun…

meer

foto’s koppelwedstrijd

Zaterdag 20 april was de jaarlijkse DOS Koppel Wedstrijd. Turnsters van verschillende leeftijden en niveaus werden aan elkaar gekoppeld en scores werden bij elkaar opgeteld. Iedereen turnde haar eigen oefeningen, aangevuld met nieuwe elementen waarbij al dan niet geholpen werd. Tijdens de wedstrijd was er een speciaal moment. Op 24…

meer

halve finale N3/N4 en 3e divisie

Afgelopen zondag turnden Yardena, Beatrice, Yate, Sayenne, Caya en Marlene de halve finale N3/N4 en 3e divisie. Er werd mooi geturnd. Yate won een prachtige 2e plek in de categorie Jeugd1 N4 en heeft zich geplaatst voor het NK meerkamp en toestelfinale vloer, daarnaast is ze reserve voor toestelfinale brug+balk….

meer

meivakantie

Van vrijdag 19/4 tot en met zondag 05/5 is het meivakantie. Die 2 weken is er voor de recreanten, kleuters en free-runners geen les. De wedstrijdgroepen hebben per email een aangepast lesrooster ontvangen. We wensen jullie alvast een fijne vakantie.

meer

vakantierooster

Op verzoek is voor de laatste weken tussen nu en de zomervakantie op een rij gezet wanneer de meivakantie is en op welke vrije dagen er GEEN les is. Onderstaand rooster is geldig voor de recreatie, kleuters en free-running. De selectie-turn(st)ers ontvangen van hun trainers een aangepast lesrooster.

meer