Categoriearchief: Uncategorized

Donatie 1.000 euro ING fonds

ING Nederland fonds voor Medewerkers steunt verenigingen, goede doelen en maatschappelijke initiatieven. Medewerkers van de bank kunnen een vereniging voor dit fonds aandragen.
Meisje Ella turnt in de Palmstraat bij DOS en haar moeder Corrie Souma-Ryan werkt bij ING. Corrie had een goed idee en vroeg een maand geleden bij het ING fonds een financiële bijdrage voor DOS Amsterdam aan.

Zodoende kregen we dit weekend supergoed nieuws van Corrie, want ING heeft een donatie van 1.000 euro toegezegd aan DOS Amsterdam. Wat een fantastisch bedrag!

We danken Corrie en het ING fonds heel hartelijk hiervoor, namens alle DOS-kinderen en trainers.

En natuurlijk zijn andere ouders van harte uitgenodigd om aan DOS te denken bij sponsoring, donaties en giften. Neem contact op met het bestuur om eventueel te overleggen en te bespreken wat er nodig en mogelijk is. Elke bijdrage is welkom en wordt van harte gewaardeerd!

Bestuur van DOS Amsterdam

Stem bij het Schipholfonds voor DOS

Schiphol bestaat 100 jaar en maakt dromen van jeugdige sporters waar!
Het 100-jarige Schiphol wil sportclubs helpen. Een groep kinderen van DOS heeft bij het Schipholfonds geld aangevraagd. En wij zijn genomineerd!!

Maar nu moet er nog worden gestemd. Hoe meer stemmen hoe meer kans we maken op een bijdrage zodat we turnmaterialen kunnen kopen, zoals een plakoline. Stem jij ook voor DOS?
Ga naar de stempagina van het SchipholfondsKies achtereenvolgens op: ‘Sporten’ – Atletiek Turnen Dans – zoek Gymnastiek Vereniging DOS Amsterdam en klik op Stem. Stemmen kan tot vrijdag 29 april 2016 – 13.00 uur.

Wie weet hebben wij geluk en komt onze wens uit!!

Grote Clubactie: 1.796 euro

Beste turnsters en turners van DOS,

De Grote Club Actie is afgelopen, de trekking heeft plaatsgevonden, dus klik vooral op de lijst Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2014 om te kijken of jij een winnend lot hebt gekocht. Kijk op diezelfde pagina onderaan wat je moet doen om je lot te claimen.

Bij deze willen we alle leden bedanken die zich voor DOS hebben ingezet, gezamenlijk is dit jaar € 1.796,55 bijeengebracht voor onze vereniging. Dat is een mooi resultaat gezien de beperkte tijd die DOS aan de actie heeft besteed. De wedstrijdafdeling heeft opnieuw het leeuwendeel van de loten verkocht (bijna 2/3). Hiervoor bedankt!

Het DOS bestuur zal in overleg met de trainers besluiten welk nieuw materiaal met de opbrengst van de clubactie wordt aangeschaft. Nogmaals bedankt voor jullie inzet!

De Grote Club Actie coördinator

Grote Clubactie

Hallo allemaal,

We hebben dit jaar met een aantal afdelingen mee gedaan aan de grote club actie. Er zijn in  totaal 750 loten verkocht.

Net zoals altijd wilde wij degene die de meeste loten verkocht hebben een kleine beloning geven.
We hadden bedacht dat het leuk zou zijn iets uit te reiken aan de jongetjes kleuters en wedstrijdafdeling omdat daar de meeste loten verkopers zitten.

Bij de jongens heeft WOLF de meeste loten verkocht  56.
Bij de kleuters is dat LISA   17 loten.
Bij de wedstrijd afdeling waren er 3 meisjes die de meeste verkocht hadden.
KATHONYA met 40 ISABEL EN BEBEL allebei 39.

Wij hopen dat iedereen blij is met zijn of haar cadeau, en we hopen dat iedereen volgend jaar weer mee gaat doen zodat wij van de opbrengst weer nieuw materiaal kunnen kopen voor in de gymzalen.

Allemaal heel erg bedankt voor het meedoen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA