Categoriearchief: Agenda

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie zijn er geen lessen. Op maandag 29 oktober is iedereen weer van harte welkom!

Wij doen mee aan de Grote Clubactie 2018

groteclubactie1 (2)DOS Amsterdam doet ook in 2018 weer mee aan de landelijke Grote Club Actie.

Doe jij ook mee om geld op te halen voor de club? DOS Amsterdam gaat met de opbrengst nieuw turnmateriaal kopen en reparaties laten uitvoeren. Dat is hard nodig, want turnmateriaal (brug, ongelijke leggers, matten, etc) slijt snel. Aanschaf is erg duur.

Hoe werkt het?
Verkoop zoveel mogelijk loten à € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging DOS Amsterdam. De overige 20% gaat naar de Grote Club Actie: de grote loterij waarbij lotenkopers (jij dus!) prijzen kunt winnen. Dus vraag naar de lotenboekjes en probeer zoveel mogelijk loten te verkopen!

Krijg leuke cadeaus!
– Verkoop je 25 loten of meer? Dan krijg je een t-shirt cadeau!
– Verkoop je 50 loten of meer? Dan krijg je sporttas cadeau!
– Verkoop je de meeste loten voor DOS? Dan krijg je van DOS een turntenue cadeau!

Wanneer kan je gaan verkopen?
Start met verkopen: 15 september 2018
Inleveren lotenboekjes: 15 november 2018

Waar krijg je de lotenboekjes?
Vraag ernaar bij je trainer. De boekjes worden uitgedeeld bij het recreatieturnen en wedstrijdturnen in Oud-Zuid. En bij het recreatieturnen in de Palmstraat.

Ledenvergadering en start seizoen

We informeren u over de nieuwe contributie tarieven van GV DOS Amsterdam voor het sportseizoen 2018/2019.

Het afgelopen jaar heeft een vaste groep van vrijwilligers enorm hard gewerkt aan verdere professionalisering van de vereniging. Om (potentiële) leden nog betere service en kwaliteit te bieden in de toekomst heeft het bestuur van GV DOS besloten vanaf het seizoen 2018/2019 de gehele administratie uit te besteden. Ook willen we de veiligheid van de kinderen waarborgen, en zorgen dat er op iedere les minimaal 2 begeleiders staan.
Deze twee wijzigingen brengen extra kosten met zich mee, waaruit voortvloeit dat de tarieven voor het nieuwe seizoen moeten worden verhoogd. Ook is er recent een verhoging van de bondscontributie van de KNGU geweest.

Verdere toelichting op onze plannen zullen wij doen op de Algemene Leden Vergadering op woensdag 5 september 2018. Deze vindt plaats in de gymzaal op de Willem Witsenstraat om 20.00 uur.
U bent van harte welkom, ook wanneer u ideeën heeft of om u zelf als vrijwilliger wil aanbieden. Want vrijwilligers zijn hard nodig om de club draaiende te houden!

Start lessen na zomervakantie
De lessen voor de recreatie zullen starten in de week van 10 september 2018. De wedstrijd selectie begint een week eerder, in de week van 3 september 2018.

Graag tot ziens in het nieuwe seizoen.

Hartelijke groet,
het bestuur van GV DOS Amsterdam

Nu ook op Instagram

DOS op InstagramWil jij ook mooie turnfoto’s zien en filmpjes van supergave turntrucjes?
Krijg je er maar geen genoeg van?

Volg DOS Amsterdam dan op Instagram.
We zijn net begonnen en nu al 60 volgers ♥♥♥!

Ga snel naar DOS Amsterdam op Instagram.

DOS kijkles jongtalent

DOS_DHL20171216_8631Zaterdag 16 december was er een kijkles bij de jong talenten. De 6- en 7-jarige turnstertjes mochten aan hun ouders laten zien wat ze de afgelopen maanden geleerd hebben op balk, brug, sprong en vloer. De kijkles werd afgesloten met een groepsfoto en medaille, maar de grootste beloning was natuurlijk het applaus. Foto’s zijn te bewonderen in het DOS foto-boek.

DOS Pietengym

DOS_DHL20171129_7936DOS_DHL20171129_7943DOS_DHL20171129_7949Afgelopen woensdag 29 november hadden de jong-talentjes en de talenten tot 10 jaar een echte pietenles. Het was een hele gezellige boel. Iedereen had er heel veel zin in. Sommige kwamen in Pieten outfit, sommigen met Pieten muts en er was zelfs en kleine Sinterklaas.

De turnzaal was omgebouwd tot een waar pietenfestijn met allerlei activiteiten: van touwklimmen tot blikgooien en van wandrek tot blokken stapelen. Natuurlijk mochten er ook pepernootjes worden gegeten en aan het einde was er een lekker cup cakeje met chocolade. Na nog een verkleed spel mochten de turnsters met pietendiploma op zak weer naar huis. Nagenieten kan via het DOS foto-boek.

GROTE CLUBACTIE 2017

Zoals ieder jaar doet DOS ook nu weer mee met de GROTE CLUBACTIE. We sparen altijd voor nieuwe attributen om de oude en kapotte te vervangen. Dat gaat om grote attributen zoals een brug of tumblingbaan, maar ook om kleine zoals gewichtjes, elastieken e.d.

grote-club-1Ook dit jaar kunnen we jullie hulp goed gebruiken. De turn(st)ers van DOS krijgen een bonnenboekje en mogen zoveel mogelijk sponsor-handtekeningen verzamelen. Een lot kost €3 en daarvan gaat €2,40 (=80%) rechtstreeks naar onze vereniging. De trekking is op woensdag 13 december en de hoofdprijs is €100.000!

We hopen natuurlijk dat alle vrienden, familie en buren een lot willen kopen bij onze turn(st)ers. Niet alleen vanwege de prachtige hoofdprijs, maar vooral als steun aan onze vereniging. Dankzij de verkoop van deze loten worden de mooiste uurtjes op DOS Amsterdam nóg mooier.

Loten kopen kan ook deze link.

Vakanties in 2017 en 2018

Zomervakantie 2017
De lessen van DOS Amsterdam beginnen weer op maandag 11 september 2017.

Herfstvakantie schoolseizoen 2017-2018
21 oktober t/m 29 oktober 2017.

Kerstvakantie schoolseizoen 2017-2018
23 december 2017 t/m 7 januari 2018.

Voorjaarsvakantie 2018
Regio midden en noord: 24 februari t/m 4 maart 2018.
In 2018 valt carnaval (rond 11 februari) buiten de adviesdata  voor de voorjaarsvakantie. Scholen kunnen ervoor kiezen om de voorjaarsvakantie te vervroegen. Het  ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft voor de voorjaarsvakantie alleen adviesdata. Scholen mogen hier van afwijken.  De school moet in de schoolgids vermelden wanneer de vakanties zijn.

Meivakantie 2018
Heel Nederland: 28 april t/m 6 mei 2018.
Koningsdag valt in 2018 buiten de vastgestelde week meivakantie. Scholen kunnen de meivakantie met een week uitbreiden. Het ministerie van OCW geeft hiervoor adviesdata: 5 mei tot en met 13 mei 2018. Scholen hoeven zich hier niet aan te houden.  Raadpleeg de schoolgids en/of de website van de school voor de juiste data.

Zomervakantie 2018
Regio noord: 21 juli t/m 2 september 2018.

 

Voorjaarsvakantie 2017

Ook dit jaar gaan we er weer een weekje tussenuit om van de voorjaarsvakantie te genieten!
DOS Amsterdam is met voorjaarsvakantie van zaterdag 18 februari t/m zondag 26 februari 2017. In die week is er geen les voor de recreatie turners, kleutergym en freerunning. Maandag 27 februari 2017 beginnen de lessen weer.
De wedstrijdturners hebben een mail gekregen met het vakantierooster.

Fijne vakantie gewenst!

Gymfestijn Nieuw West

gymfestijn_jongen_op_de_brugWoensdag 22 februari 2017 vindt het Gymfestijn Nieuw West plaats. Het is bedoeld voor kinderen van 2 t/12 jaar. Zij maken die dag kennis met verschillende gymsporten, zoals turnen, freerunnen, trampolinespringen en acrobatische gym.
Hieronder wat informatie, meer is te vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Kinderen 2 t/m 5 jaar

De kinderen maken deze dag kennis met het Nijntje beweegdiploma. Kinderen ontwikkelen hun motorische en sociale vaardigheden met dit programma op een speelse manier door te klimmen, klauteren, zwaaien, mikken en rollen. (Begeleiding door ouder/verzorger verplicht)

Kinderen 6 t/m 12 jaar

Kinderen van 6 t/m 12 jaar maken kennis met spectaculaire gymsportonderdelen zoals turnen, ritmische gymnastiek, freerunning, dans, trampolinespringen en acrobatische gymnastiek.