8e plaats voor Esra

Esra 8e prijsZondag 10 maart heeft Esra Tabor de halve finale geturnd. Ze begon op haar beste toestel, de sprong. Dit ging hartstikke goed en ze haalde een mooie score van 13…. Dat was het hoogste cijfer van haar groepje!

Na veel wachten vanwege de grote groepen gingen we naar het volgende toestel, de brug. Ook dit kan Esra erg goed, maar ze was toch best wel zenuwachtig, omdat er een aantal dingen waren waar ze nog op moest letten. Met een mooie score van 12… gingen we door naar de balk. Dit was het toestel wat vorige keer mis ging, dus ook voor de balk was Esra heel zenuwachtig, want die vervelende koprol moet na veel oefenen toch een keer lukken?  En ja hoor ze bleef erop!! Wat waren we toen blij, zonder val, een super oefening met een score van 12…

Toen kwam het laatste onderdeel, de vloer. De handstand doorrol wilde nog wel eens mislukken dus ook dat was even spannend. Gelukkig lukte dit wel in haar oefening, maar toen was ze zo blij dat ze even vergat wat daarna kwam. Maar ze herstelde zich weer goed en maakte de oefening netjes af.

Met veel wachten en geduld kwam daar eindelijk de prijsuitreiking. Omdat er zoveel meisjes meededen kregen de eerste acht een medaille. Esra werd meteen opgenoemd en kreeg ook de medaille voor de achtste plaats. Ze was heel erg blij met haar medaille en is ook door naar de finale.

Ik ben heel trots op Esra. Ze heeft het super goed gedaan!

Liefs Kirsten

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.