8 medailles 1e wedstrijddag

Op zondag 25 november 2012 was het zover: de 1ste voorronde van dit seizoen! DOS Amsterdam had de organisatie van deze voorronde op zich genomen, dus er zat al flink wat werk in voordat we van start gingen. Om 08.00 uur meldden de eerste vrijwilligers zich al bij de turnhal. Deze enthousiaste DOS-ouders waren extra vroeg opgestaan om alles in de zaal voor te bereiden op een leuke wedstrijddag.

In de ochtendronde waren 8 meisjes van DOS Amsterdam aan de beurt: 2 instappers, 4 pupillen II en 2 voor de jeugdklasse. Nadat alle onderdelen netjes waren voltooid bleek dat maar liefst 3 van onze pupillen op het podium stonden: Kyarah 1ste, Nora 2de en Sharon 3de.  Luna werd hier 8ste: meiden jullie hebben het allemaal heel goed gedaan!

Bij de jeugd werd Noa Swaan 4de, wat voor haar echt een hele goed prestatie is. Mika had het moeilijk aangezien ze pas bij de wedstrijdafdeling is toegevoegd en al meteen moest meedoen, anders konden we haar voor de rest van het seizoen niet meer inschrijven. Maar we gaan er hard aan werken om ook haar een leuk wedstrijdseizoen te laten turnen.

Bij de instappers kwamen Bella en Emma aan bod in een nieuw systeem dat dit jaar van start is gegaan. Niemand wist hoe het zou uitpakken, maar wij kunnen met trots vertellen dat ook deze meiden het super deden! Emma werd 1ste en Bella 2de, met een hele dikke voorsprong op nummer 3.

In de tweede ronde hadden we de pupillen 1 vierde divisie en pupillen 2 vijfde divisie. Ook hier bleken we 3 medailles in de wacht te slepen! Bij de de pupillen 1 was Hasse de 1ste en Lola de 2de. Manik stond als 5de net naast het podium en Sacha eindigde op de 8ste plaats.
Bij de pupillen 2 was Tonia 2de en Hannah die door omstandigheden eerder weg moest en de wedstrijd niet uit kon turnen werd laatste. Zij zal zich de volgende wedstrijd super goed moeten laten zien.

In de derde ronde kwamen Roxanne bij de junioren vijfde divisie en Noa Heertje bij junioren vierde divisie uit. Beiden hadden een goede wedstrijd, maar kwamen net een heel klein beetje te kort: ze zijn allebei 4de geworden.

8 medailles op de eerste wedstrijddag: dat mogen we een goed begin noemen! We gaan weer lekker verder trainen en weten nu waar we de komende tijd aan moeten werken.

Bij deze wil wij alle ouders en meisjes bedanken voor hun geweldige hulp tijdens deze wedstrijd.
DANK JULLIE WEL !!!!!!!!!!!!!

Mireille, Marlou, Willy, Mandy en Kirsten
Nog wat extra foto’s zie je hier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.